Maler Aalborg SØ

Her kan du finde information om malere i Aalborg SØ. Vi har forsøgt at samle alle malerfirmaer i Aalborg SØ, så det er nemt for dig at finde en maler, som du kan kontakte. Vil du gerne spare penge på malerarbejde, kan du også prøve at indhente 3 tilbud ved at udfylde en formular. Det er gratis, og du kan måske spare mange penge.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde

Malerfirma Allan Holm Aps
Christmas Møllers Vej 9
9210 Aalborg SØ

28 11 01 95


Malerfirmaet Vejby Olesen
Tarmvej 5
9210 Aalborg SØ

20 16 42 26


Fischers Malerfirma v/Henrik Fischer
Gugvej 227
9210 Aalborg SØ

20 97 38 83


Justesen Malerservice
Ivigtutvej 6
9210 Aalborg SØ

22 15 79 49


Malerfirmaet Bruno Pedersen A/S
Gugvej 154
9210 Aalborg SØ

98 13 84 43


Malermester Jørgen Krabbe
Plutonvej 46
9210 Aalborg SØ

20 60 45 70


Helenes Malerforretning
Gertrud Rasks Vej 184
9210 Aalborg SØ

22 34 19 45


Malermester Hajji
Hellevangen 71
9210 Aalborg SØ

51 88 80 44Find en maler i Aalborg SØ

Står du over for at skulle have malet dit hus eller din lejlighed, kan der være god fornuft i at kontakte en maler i Aalborg SØ. Malerarbejde udført af professionelle malere giver som regel det bedste resultat, hvor du undgår helligdage, klatter, tapet der slipper og så videre. En maler vil også vide, hvilken type maling og filt der er bedst egnet til de forskellige rum, vægge og lofter.

Et badeværelse skal fx have vådrumssikring for at leve op til lovens krav. Det kræver blandt andet en særlig type gips og en vandafvisende overflade i form af fx vådrumsmaling med glans 50. Du kan læse meget mere om disse krav i anvisningen fra Statens Byggeforskningsinstitut.

En professionel maler kan også rådgive dig om, hvor meget glans der bør være i maling alt afhængig af, om du skal have malet dit køkken (her er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene omkring fx komfuret af efter madlavning), stue, værelser eller lofter. Skal du have malet træværk som fx karme og vinduesrammer, kan det være en god idé at vælge en træmaling, da den nemmere flyder sammen, så penselstrøg ikke er synlige, når malingen er tørret.


Hvad koster det at få malet en lejlighed eller et hus?

Måske er du bekymret for, hvad det koster at få malet. Malerpriser afhænger både af, hvad du skal have malet – om det fx er inklusiv spartling, filtning og fugning, tapetafkogning, afrensning, grunding, tildækning eller om dit hus skal males udvendigt eller indvendigt. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på malerarbejde i Aalborg SØ, inden du laver en aftale med en maler, kan det være en god idé at kontakte flere malerfirmaer. Det tager selvfølgelig lidt tid, men det kan sagtens tjene sig ind, hvis du ender med at spare penge.

Bemærk også, at malerpriser både kan blive opgivet som timepriser, priser pr. m2, priser afhængig af typen af opgave eller som et tilbud, hvor du får en fast pris på malerarbejde. I mange tilfælde kan du bede en maler om at give dig enten en fast pris eller en timepris.


Find en billig maler i Aalborg SØ

Har du travlt, kan du også vælge at udfylde denne formular og modtage 3 gratis tilbud på malerarbejde i Aalborg SØ. Det tager kun et øjeblik at udfylde. Derefter vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud fra 3 forskellige malere i Aalborg SØ. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en professionel maler i Aalborg SØ.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde