Maler Esbjerg V

Her kan du finde information om malere i Esbjerg V. Vi har forsøgt at samle alle malerfirmaer i Esbjerg V, så det er nemt for dig at finde en maler, som du kan kontakte. Vil du gerne spare penge på malerarbejde, kan du også prøve at indhente 3 tilbud ved at udfylde en formular. Det er gratis, og du kan måske spare mange penge.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde

Malerfirmaet Lauridsen ApS
Nørlundvej 15, Guldager
6710 Esbjerg V

30 29 35 39


Malermester Klinkert ApS
Murervej 10
6710 Esbjerg V

26 28 75 97


Vest-jysk Tagmaling v/Henrik Hansen
Brolæggervej 15
6710 Esbjerg V

81 75 60 86


EC Malerfirma ApS
Snedkervej 8
6710 Esbjerg V

20 29 13 31


Super Maler Service v/Michael Lindberg
Tømrervej 6
6710 Esbjerg V

25 53 20 21


ES Malerservice v/Ejnar R. Sørensen
Højagervej 1
6710 Esbjerg V

20 45 92 84


Malermester Ben Cato Jørgensen
Tarphagevej 33
6710 Esbjerg V

50 59 78 29


AK13 ApS
Ådalshaven 57
6710 Esbjerg V

24 40 75 07


Malerfirma Vagn Tønder A/S
Håndværkervej 7
6710 Esbjerg V

40 18 36 30Find en maler i Esbjerg V

Står du over for at skulle have malet dit hus eller din lejlighed, kan der være god fornuft i at kontakte en maler i Esbjerg V. Malerarbejde udført af professionelle malere giver som regel det bedste resultat, hvor du undgår helligdage, klatter, tapet der slipper og så videre. En maler vil også vide, hvilken type maling og filt der er bedst egnet til de forskellige rum, vægge og lofter.

Et badeværelse skal fx have vådrumssikring for at leve op til lovens krav. Det kræver blandt andet en særlig type gips og en vandafvisende overflade i form af fx vådrumsmaling med glans 50. Du kan læse meget mere om disse krav i anvisningen fra Statens Byggeforskningsinstitut.

En professionel maler kan også rådgive dig om, hvor meget glans der bør være i maling alt afhængig af, om du skal have malet dit køkken (her er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene omkring fx komfuret af efter madlavning), stue, værelser eller lofter. Skal du have malet træværk som fx karme og vinduesrammer, kan det være en god idé at vælge en træmaling, da den nemmere flyder sammen, så penselstrøg ikke er synlige, når malingen er tørret.


Hvad koster det at få malet en lejlighed eller et hus?

Måske er du bekymret for, hvad det koster at få malet. Malerpriser afhænger både af, hvad du skal have malet – om det fx er inklusiv spartling, filtning og fugning, tapetafkogning, afrensning, grunding, tildækning eller om dit hus skal males udvendigt eller indvendigt. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på malerarbejde i Esbjerg V, inden du laver en aftale med en maler, kan det være en god idé at kontakte flere malerfirmaer. Det tager selvfølgelig lidt tid, men det kan sagtens tjene sig ind, hvis du ender med at spare penge.

Bemærk også, at malerpriser både kan blive opgivet som timepriser, priser pr. m2, priser afhængig af typen af opgave eller som et tilbud, hvor du får en fast pris på malerarbejde. I mange tilfælde kan du bede en maler om at give dig enten en fast pris eller en timepris.


Find en billig maler i Esbjerg V

Har du travlt, kan du også vælge at udfylde denne formular og modtage 3 gratis tilbud på malerarbejde i Esbjerg V. Det tager kun et øjeblik at udfylde. Derefter vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud fra 3 forskellige malere i Esbjerg V. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en professionel maler i Esbjerg V.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde