Maler Galten

Her kan du finde information om malere i Galten. Vi har forsøgt at samle alle malerfirmaer i Galten, så det er nemt for dig at finde en maler, som du kan kontakte. Vil du gerne spare penge på malerarbejde, kan du også prøve at indhente 3 tilbud ved at udfylde en formular. Det er gratis, og du kan måske spare mange penge.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde

Malerfirma Steen Johansen
Samsøvej 14, Skovby
8464 Galten

86 94 70 14


Malermester Aage Svinth Nielsen
Søndergade 8
8464 Galten

86 94 30 24


Malerforretningen ApS
Skolebakken 23
8464 Galten

31 14 19 20


Håndværkeren ApS Kim Milo
Smedeskovvej 30
8464 Galten

25 88 63 14


Malerfirma Per Hoffmann Laursen
Lyngfeldvænget 57
8464 Galten

28 72 83 35


Mester Maleren
Silkeborgvej 99
8464 Galten

61 60 73 00


Malerfirmaet Ken Simonsen
Tinbækparken 69
8464 Galten

20 92 87 62


AA Malerne ApS
Toftevej 27
8464 Galten

30 25 30 68


Contrast Malerfirma ApS
Tujavej 8, Stjær
8464 Galten

28 56 82 19


Malerfirmaet Pensleriet
Provstevænget 8
8464 Galten

50 54 87 76


Andersen & Ovesen ApS
Ladingvej 7
8464 Galten

86 17 82 31Find en maler i Galten

Står du over for at skulle have malet dit hus eller din lejlighed, kan der være god fornuft i at kontakte en maler i Galten. Malerarbejde udført af professionelle malere giver som regel det bedste resultat, hvor du undgår helligdage, klatter, tapet der slipper og så videre. En maler vil også vide, hvilken type maling og filt der er bedst egnet til de forskellige rum, vægge og lofter.

Et badeværelse skal fx have vådrumssikring for at leve op til lovens krav. Det kræver blandt andet en særlig type gips og en vandafvisende overflade i form af fx vådrumsmaling med glans 50. Du kan læse meget mere om disse krav i anvisningen fra Statens Byggeforskningsinstitut.

En professionel maler kan også rådgive dig om, hvor meget glans der bør være i maling alt afhængig af, om du skal have malet dit køkken (her er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene omkring fx komfuret af efter madlavning), stue, værelser eller lofter. Skal du have malet træværk som fx karme og vinduesrammer, kan det være en god idé at vælge en træmaling, da den nemmere flyder sammen, så penselstrøg ikke er synlige, når malingen er tørret.


Hvad koster det at få malet en lejlighed eller et hus?

Måske er du bekymret for, hvad det koster at få malet. Malerpriser afhænger både af, hvad du skal have malet – om det fx er inklusiv spartling, filtning og fugning, tapetafkogning, afrensning, grunding, tildækning eller om dit hus skal males udvendigt eller indvendigt. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på malerarbejde i Galten, inden du laver en aftale med en maler, kan det være en god idé at kontakte flere malerfirmaer. Det tager selvfølgelig lidt tid, men det kan sagtens tjene sig ind, hvis du ender med at spare penge.

Bemærk også, at malerpriser både kan blive opgivet som timepriser, priser pr. m2, priser afhængig af typen af opgave eller som et tilbud, hvor du får en fast pris på malerarbejde. I mange tilfælde kan du bede en maler om at give dig enten en fast pris eller en timepris.


Garanti på malerarbejde i Galten

Skulle du være så uheldig, at du ikke er tilfreds med det malerarbejde, som du har fået udført, har du mulighed for at klage, hvis din maler fx er medlem af Byg Garanti.

For at undgå misforståelser mellem dig og maleren kan det være en god idé at lave en skriftlig aftale, inden maleren går i gang med malerarbejdet. Mundtlige aftaler er også bindende, men her kan det være svært at bevise, hvem der har sagt hvad. Derfor er en skriftlig aftale altid det bedste. I kan underskrive en standardkontrakt for håndværkere, eller I kan indgå en aftale på mail. Laver I en aftale på mail, skal du bare huske at sende et bekræftende svar til din maler, inden han går i gang med arbejdet. En aftale indgået på mail er nemlig først bindende, når begge parter har bekræftet den.


Find en billig maler i Galten

Har du travlt, kan du også vælge at udfylde denne formular og modtage 3 gratis tilbud på malerarbejde i Galten. Det tager kun et øjeblik at udfylde. Derefter vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud fra 3 forskellige malere i Galten. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en professionel maler i Galten.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde