Maler Hundested

Her kan du finde information om malere i Hundested. Vi har forsøgt at samle alle malerfirmaer i Hundested, så det er nemt for dig at finde en maler, som du kan kontakte. Vil du gerne spare penge på malerarbejde, kan du også prøve at indhente 3 tilbud ved at udfylde en formular. Det er gratis, og du kan måske spare mange penge.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde

Malerfirma Alex Fals
Overdrevsvej 21
3390 Hundested

21 46 32 68


Malerfirmaet Finn S. Larsen ApS
Nødebovejen 73
3390 Hundested

40 35 32 19


TB Mal
Tranevej 4
3390 Hundested

24 80 35 42


Malerfirmaet Recolor
Grønnegade 8
3390 Hundested

42 58 80 81


Halsnæs Malerfirma
Petuniavej 8
3390 Hundested

40 74 23 75


Maleren v/Tomas Gründler
Engsvinget 5
3390 Hundested

25 70 90 44


Maler J Diebel
Sølagervejen 26
3390 Hundested

21 45 94 76Find en maler i Hundested

Står du over for at skulle have malet dit hus eller din lejlighed, kan der være god fornuft i at kontakte en maler i Hundested. Malerarbejde udført af professionelle malere giver som regel det bedste resultat, hvor du undgår helligdage, klatter, tapet der slipper og så videre. En maler vil også vide, hvilken type maling og filt der er bedst egnet til de forskellige rum, vægge og lofter.

Et badeværelse skal fx have vådrumssikring for at leve op til lovens krav. Det kræver blandt andet en særlig type gips og en vandafvisende overflade i form af fx vådrumsmaling med glans 50. Du kan læse meget mere om disse krav i anvisningen fra Statens Byggeforskningsinstitut.

En professionel maler kan også rådgive dig om, hvor meget glans der bør være i maling alt afhængig af, om du skal have malet dit køkken (her er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene omkring fx komfuret af efter madlavning), stue, værelser eller lofter. Skal du have malet træværk som fx karme og vinduesrammer, kan det være en god idé at vælge en træmaling, da den nemmere flyder sammen, så penselstrøg ikke er synlige, når malingen er tørret.


Hvad koster det at få malet en lejlighed eller et hus?

Måske er du bekymret for, hvad det koster at få malet. Malerpriser afhænger både af, hvad du skal have malet – om det fx er inklusiv spartling, filtning og fugning, tapetafkogning, afrensning, grunding, tildækning eller om dit hus skal males udvendigt eller indvendigt. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på malerarbejde i Hundested, inden du laver en aftale med en maler, kan det være en god idé at kontakte flere malerfirmaer. Det tager selvfølgelig lidt tid, men det kan sagtens tjene sig ind, hvis du ender med at spare penge.

Bemærk også, at malerpriser både kan blive opgivet som timepriser, priser pr. m2, priser afhængig af typen af opgave eller som et tilbud, hvor du får en fast pris på malerarbejde. I mange tilfælde kan du bede en maler om at give dig enten en fast pris eller en timepris.


Find en billig maler i Hundested

Har du travlt, kan du også vælge at udfylde denne formular og modtage 3 gratis tilbud på malerarbejde i Hundested. Det tager kun et øjeblik at udfylde. Derefter vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud fra 3 forskellige malere i Hundested. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en professionel maler i Hundested.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde