Reklame for 3byggetilbud

Find et billigt malerfirma

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

✔ Få 3 tilbud

Få 3 tilbud og find en billig maler Vil du gerne have et godt tilbud på at få udført malerarbejde af et velrenommeret malerfirma? Alt hvad du skal gøre er at indsende din opgave til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det er ret nemt og tager kun et øjeblik.

✔ Klik videre til 3byggetilbuds hjemmeside

✔ Beskriv kort din maleropgave

✔ Vedhæft eventuelt et billede

✔ Indtast dine kontaktinformationer

✔ Indsend din opgave

Når du har sendt din opgave ind, vil du blive ringet op af en servicemedarbejder fra 3byggetilbud, som vil spørge lidt mere ind til, hvad du har brug for. Derefter vil de udvælge 3 lokale malerfirmaer ud til at give dig et tilbud. De 3 malerfirmaer vil hver især kontakte dig inden for 3 hverdage, så I kan tale nærmere om tilbuddet. Når du har modtaget de 3 tilbud fra malerfirmaerne, står det dig frit for, hvem du vil vælge til at male for dig.

Vælger du et af tilbuddene, som du har indhentet på denne måde, har du mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti som en sikkerhed mod uforudsete fejl og mangler. Entreprisegarantien dækker fejl og mangler for op til 35.000 kr. for private. Virksomheder og foreninger er dækket for op til 100.000 kr.

Brug lidt tid på at sammenligne tilbuddene, inden du træffer din beslutning. Tænk ikke kun på prisen, men overvej også hvilken maler du har bedst kemi med. Det er vigtigt, at du føler dig helt tryg, når du skal have håndværkere på besøg i dit hjem.

Få 3 tilbud og find en billig maler

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan får jeg et tilbud på at få malet?

Du kan få 3 tilbud på malerarbejde, hvis du indsender din opgave til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til udvalgte malerfirmaer i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malerfirmaer, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en sund økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du har mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Hvilke opgaver kan et malerfirma give mig tilbud på?

Du kan få et tilbud på praktisk talt alle typer af maleropgaver, som en professionel bygningsmaler kan udføre for dig. Her under kan du se nogle eksempler på maleropgaver, som malerfirmaer kan give tilbud på.

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Vil du gerne have flotte vægge med en glat overflade, er det en god idé at sætte filt på væggene, inden de bliver malet.

Få et tilbud på tapetsering

Tapetsering

Et smukt tapet kan skabe en flot effekt i et rum og give et eksklusivt look. Tapetsering kræver dog både teknik og grundigt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Man kan fjerne tapet på mange måder. Man kan fx bruge tapetopløser, men den metode er ikke så velegnet til gipsvægge.

Få et tilbud på fuldspartling af vægge

Fuldspartling

Fuldspartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Vil du spartle skruehuller i en ny væg, inden du maler, kan du også pletspartle.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma kan male alle indendørs vægge i lejligheder, huse og kontorer. Maling af vægge er en af de mest almindelige opgaver for et malerfirma.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft har et godt malerfirma masser af praktisk erfaring og nyttig viden om maling af lofter.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det tager længere tid end man skulle tro at male en dør. Først skal den renses og slibes. Når man derefter maler, skal man undgå synlige penselstrøg.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er også præcisionsarbejde, som kræver tid og tålmodighed, men de kan blive rigtig flotte, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på udendørs maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk maler man i maj-september, når temperaturen er lige tilpas. Der skal heller ikke være vand i luften, hverken dug eller regn.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs malerarbejde

Et malerfirma kan klare alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde

Har du brug for udendørs malerarbejde, kan et malerfirma selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af flyttelejlighed

Maling af flyttelejlighed

Der er meget at se til, når man skal flytte. Ofte skal lejligheden males. En professionel maler tilbyder maling af flyttelejlighed.

I hvilke byer kan jeg få et tilbud på malerarbejde?

Der står dygtige og erfarne malerfirmaer klar til at hjælpe dig i hele Danmark. Når du udfylder formularen, skal du oplyse dit postnummer, og så vil du få tilbud fra malere, som arbejder i dit lokalområde.