Maler Nykøbing Falster

Indhent tre tilbud på malerarbejde

Annonce

Her kan du finde information om malere i Nykøbing Falster. Vi har forsøgt at samle alle malerfirmaer i Nykøbing Falster, så det er nemt for dig at finde en maler, som du kan kontakte. Vil du gerne spare penge på malerarbejde, kan du også prøve at indhente 3 tilbud ved at udfylde en formular. Det er gratis, og du kan måske spare mange penge. Det er en service fra 3Byggetilbud, som vi reklamerer for.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde

Malermester Jens Aagren ApS
Niels Nielsensgade 4
4800 Nykøbing Falster

21 77 62 82


Malermester Thorbjørn
Nørregade 30
4800 Nykøbing Falster

54 85 58 50


Finn Andersen Malermester
Classensgade 12
4800 Nykøbing Falster

23 41 36 14


H.G. Multienterprise
Tjæregade 1, Kraghave
4800 Nykøbing Falster

20 80 21 20


Malerfirmaet Lysholm I/S
Nørre Boulevard 25
4800 Nykøbing Falster

40 29 42 29


Malerfirmaet Lysholt Hansen
Østerbrogade 63
4800 Nykøbing Falster

61 66 43 43


Malermester Björn Forsberg A/S
Skovalleen 30 – 32 Hal H
4800 Nykøbing Falster

55 40 77 76


Malerfirmaet Redanz ApS
Gartnervej 18
4800 Nykøbing Falster

54 85 14 92


Malerfirmaet Barlund & Marger ApS
H. P. Jensensgade 16
4800 Nykøbing Falster

54 85 01 37


Flydende Farver
Stubbekøbingvej 33
4800 Nykøbing Falster

23 71 09 65


Schouw´s Malersvende
Østerbrogade 15 B
4800 Nykøbing Falster

61 70 39 14


Malerfirmaet Tommy Giessing
Solvang 5, Bruntofte
4800 Nykøbing Falster

40 29 18 22


Malermester Michael Damgaard
Sundby Alle 20, Sundby
4800 Nykøbing Falster

21 62 79 75


Malerfirmaet Redanz ApS
Gartnervej 18
4800 Nykøbing Falster

54 85 14 92


Få et godt tilbud på malerarbejde

Find en maler i Nykøbing Falster

Står du over for at skulle have malet dit hus eller din lejlighed, kan der være god fornuft i at kontakte en maler i Nykøbing Falster. Malerarbejde udført af professionelle malere giver som regel det bedste resultat, hvor du undgår helligdage, klatter, tapet der slipper og så videre. En maler vil også vide, hvilken type maling og filt der er bedst egnet til de forskellige rum, vægge og lofter.

Et badeværelse skal fx have vådrumssikring for at leve op til lovens krav. Det kræver blandt andet en særlig type gips og en vandafvisende overflade i form af fx vådrumsmaling med glans 50. Du kan læse meget mere om disse krav i anvisningen fra Statens Byggeforskningsinstitut.

En professionel maler kan også rådgive dig om, hvor meget glans der bør være i maling alt afhængig af, om du skal have malet dit køkken (her er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene omkring fx komfuret af efter madlavning), stue, værelser eller lofter. Skal du have malet træværk som fx karme og vinduesrammer, kan det være en god idé at vælge en træmaling, da den nemmere flyder sammen, så penselstrøg ikke er synlige, når malingen er tørret.


Hvad koster det at få malet en lejlighed eller et hus?

Måske er du bekymret for, hvad det koster at få malet. Malerpriser afhænger både af, hvad du skal have malet – om det fx er inklusiv spartling, filtning og fugning, tapetafkogning, afrensning, grunding, tildækning eller om dit hus skal males udvendigt eller indvendigt. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på malerarbejde i Nykøbing Falster, inden du laver en aftale med en maler, kan det være en god idé at kontakte flere malerfirmaer. Det tager selvfølgelig lidt tid, men det kan sagtens tjene sig ind, hvis du ender med at spare penge.

Bemærk også, at malerpriser både kan blive opgivet som timepriser, priser pr. m2, priser afhængig af typen af opgave eller som et tilbud, hvor du får en fast pris på malerarbejde. I mange tilfælde kan du bede en maler om at give dig enten en fast pris eller en timepris.


Opgaver som en maler kan hjælpe dig med

En dygtig maler kan i sagens natur påtage sig alle former for maleropgaver. Det kan fx være afdampning af tapet, spartling af væg, fuldspartling, opsætning af filt, opsætning af tapet, tapetsering, lakering af døre, sprøjtemaling, oliering af terrasse, maling af carport, maling af vinduer, maling af karme, maling af døre, maling af gulve, maling af vægge, maling af loft, maling af facade, maling af træværk, maling af lejlighed, maling af hus ... kort sagt alle typer af opgaver, hvor der skal svinges en pensel eller gøres klar til til maling. Det kan være store såvel som små opgaver indendørs og udendørs.


Garanti på malerarbejde i Nykøbing Falster

Skulle du være så uheldig, at du ikke er tilfreds med det malerarbejde, som du har fået udført, har du mulighed for at klage, hvis din maler fx er medlem af Byg Garanti.

For at undgå misforståelser mellem dig og maleren kan det være en god idé at lave en skriftlig aftale, inden maleren går i gang med malerarbejdet. Mundtlige aftaler er også bindende, men her kan det være svært at bevise, hvem der har sagt hvad. Derfor er en skriftlig aftale altid det bedste. I kan underskrive en standardkontrakt for håndværkere, eller I kan indgå en aftale på mail. I kan finde en skabelon til en standardkontrakt på nettet. Laver I en aftale på mail, skal du bare huske at sende et bekræftende svar til din maler, inden han går i gang med arbejdet. En aftale indgået på mail er nemlig først bindende, når begge parter har bekræftet den.


Find en billig maler i Nykøbing Falster

Har du travlt, kan du også vælge at udfylde denne formular og modtage 3 gratis tilbud på malerarbejde i Nykøbing Falster. Som tidligere nævnt er det en service fra 3Byggetilbud, som vi gør reklame for. Det tager kun et øjeblik at udfylde deres formular. Derefter vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud fra 3 forskellige malere i Nykøbing Falster. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en professionel maler i Nykøbing Falster.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde