Maler Nykøbing Sjælland

Indhent tre tilbud på malerarbejde

Annonce

Her kan du finde information om malere i Nykøbing Sjælland. Vi har forsøgt at samle alle malerfirmaer i Nykøbing Sjælland, så det er nemt for dig at finde en maler, som du kan kontakte. Vil du gerne spare penge på malerarbejde, kan du også prøve at indhente 3 tilbud ved at udfylde en formular. Det er gratis, og du kan måske spare mange penge. Det er en service fra 3Byggetilbud, som vi reklamerer for.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde

Malermester Ib Christiansen IVS
Grundtvigsvej 39
4500 Nykøbing Sjælland

30 24 48 21


Malermester Tina Schierup Larsen
Dr Schadsvej 31
4500 Nykøbing Sjælland

20 77 97 94


Tina's Malerservice
Gl. Holbækvej 15
4500 Nykøbing Sjælland

61 27 24 64


Malerfirmaet Jan Jedig Jensen
Mosevang 1
4500 Nykøbing Sjælland

26 23 25 68


Malermester Henrik Redke
Brådevej 9
4500 Nykøbing Sjælland

20 41 19 20


Maler Mester David K Hansen
Nygårdsvej 46, Nygård
4500 Nykøbing Sjælland

59 30 61 65


Malermester Tina Mikuta
Stårupvej 50, Stårup
4500 Nykøbing Sjælland

24 64 04 86


Lykkes Housecare
Engbovej 4
4500 Nykøbing Sjælland

29 91 38 35


Malermester Kim Lindahl Henriksen
Vesterbro 32
4500 Nykøbing Sjælland

60 16 05 96


Malerfirmaet Bruno Frederiksen
Vesterlyngvej 83
4500 Nykøbing Sjælland

38 74 21 49


J&K Multiservice
Dr Margrethevej 1
4500 Nykøbing Sjælland

40 74 12 05


Malerfirmaet Wolmer Petersen & Bardrum ApS
Vangen 2
4500 Nykøbing Sjælland

59 91 07 39


Få et godt tilbud på malerarbejde

Find en maler i Nykøbing Sjælland

Står du over for at skulle have malet dit hus eller din lejlighed, kan der være god fornuft i at kontakte en maler i Nykøbing Sjælland. Malerarbejde udført af professionelle malere giver som regel det bedste resultat, hvor du undgår helligdage, klatter, tapet der slipper og så videre. En maler vil også vide, hvilken type maling og filt der er bedst egnet til de forskellige rum, vægge og lofter.

Et badeværelse skal fx have vådrumssikring for at leve op til lovens krav. Det kræver blandt andet en særlig type gips og en vandafvisende overflade i form af fx vådrumsmaling med glans 50. Du kan læse meget mere om disse krav i anvisningen fra Statens Byggeforskningsinstitut.

En professionel maler kan også rådgive dig om, hvor meget glans der bør være i maling alt afhængig af, om du skal have malet dit køkken (her er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene omkring fx komfuret af efter madlavning), stue, værelser eller lofter. Skal du have malet træværk som fx karme og vinduesrammer, kan det være en god idé at vælge en træmaling, da den nemmere flyder sammen, så penselstrøg ikke er synlige, når malingen er tørret.


Hvad koster det at få malet en lejlighed eller et hus?

Måske er du bekymret for, hvad det koster at få malet. Malerpriser afhænger både af, hvad du skal have malet – om det fx er inklusiv spartling, filtning og fugning, tapetafkogning, afrensning, grunding, tildækning eller om dit hus skal males udvendigt eller indvendigt. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på malerarbejde i Nykøbing Sjælland, inden du laver en aftale med en maler, kan det være en god idé at kontakte flere malerfirmaer. Det tager selvfølgelig lidt tid, men det kan sagtens tjene sig ind, hvis du ender med at spare penge.

Bemærk også, at malerpriser både kan blive opgivet som timepriser, priser pr. m2, priser afhængig af typen af opgave eller som et tilbud, hvor du får en fast pris på malerarbejde. I mange tilfælde kan du bede en maler om at give dig enten en fast pris eller en timepris.


Opgaver som en maler kan hjælpe dig med

En dygtig maler kan i sagens natur påtage sig alle former for maleropgaver. Det kan fx være afdampning af tapet, spartling af væg, fuldspartling, opsætning af filt, opsætning af tapet, tapetsering, lakering af døre, sprøjtemaling, oliering af terrasse, maling af carport, maling af vinduer, maling af karme, maling af døre, maling af gulve, maling af vægge, maling af loft, maling af facade, maling af træværk, maling af lejlighed, maling af hus ... kort sagt alle typer af opgaver, hvor der skal svinges en pensel eller gøres klar til til maling. Det kan være store såvel som små opgaver indendørs og udendørs.


Garanti på malerarbejde i Nykøbing Sjælland

Skulle du være så uheldig, at du ikke er tilfreds med det malerarbejde, som du har fået udført, har du mulighed for at klage, hvis din maler fx er medlem af Byg Garanti.

For at undgå misforståelser mellem dig og maleren kan det være en god idé at lave en skriftlig aftale, inden maleren går i gang med malerarbejdet. Mundtlige aftaler er også bindende, men her kan det være svært at bevise, hvem der har sagt hvad. Derfor er en skriftlig aftale altid det bedste. I kan underskrive en standardkontrakt for håndværkere, eller I kan indgå en aftale på mail. I kan finde en skabelon til en standardkontrakt på nettet. Laver I en aftale på mail, skal du bare huske at sende et bekræftende svar til din maler, inden han går i gang med arbejdet. En aftale indgået på mail er nemlig først bindende, når begge parter har bekræftet den.


Find en billig maler i Nykøbing Sjælland

Har du travlt, kan du også vælge at udfylde denne formular og modtage 3 gratis tilbud på malerarbejde i Nykøbing Sjælland. Som tidligere nævnt er det en service fra 3Byggetilbud, som vi gør reklame for. Det tager kun et øjeblik at udfylde deres formular. Derefter vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud fra 3 forskellige malere i Nykøbing Sjælland. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en professionel maler i Nykøbing Sjælland.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde