Maler Smørum

Indhent tre tilbud på malerarbejde

Annonce

Her kan du finde information om malere i Smørum. Vi har forsøgt at samle alle malerfirmaer i Smørum, så det er nemt for dig at finde en maler, som du kan kontakte. Vil du gerne spare penge på malerarbejde, kan du også prøve at indhente 3 tilbud ved at udfylde en formular. Det er gratis, og du kan måske spare mange penge. Det er en service fra 3Byggetilbud, som vi reklamerer for.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde

Lund & Larsen ApS
Smørum Bygade 46, Smørumovre
2765 Smørum

40 40 12 57


Malerfirmaet MGA ApS
Nøddelunden 642, Lille Smørum
2765 Smørum

52 50 27 65


Malerteam Danmark ApS
Irishaven 278 D, Smørumnedre
2765 Smørum

30 20 10 70


Smørum Maler Service
Smørum Bygade 46
2765 Smørum

40 40 12 57


Malermester Tommy Christensen
Astershaven 297, Smørumnedre
2765 Smørum

44 65 08 96


Malermester Hegedus
Rytterkær 179, Smørumnedre
2765 Smørum

28 60 00 30


Andersens Malerfirma
Risbyvej 59
2765 Smørum

40 98 40 62​


JKA Håndværk IVS
Riskær 9, Smørumnedre
2765 Smørum

44 65 81 14


Malerfirmaet BN
Riskær 8 A
2765 Smørum

21 48 81 14


Perez Byggefirma
Pilekær 8
2765 Smørum

28 37 48 03


Malerfirmaet Per Lundqvist
Jordbærvangen 50
2765 Smørum

40 80 33 63


Hjalmar's Malerfirma
Bakkevej 8, Smørumvang
2765 Smørum

40 99 85 02


Maler Mania
Georginehaven 37, Smørumnedre
2765 Smørum

53 38 02 09Find en maler i Smørum

Står du over for at skulle have malet dit hus eller din lejlighed, kan der være god fornuft i at kontakte en maler i Smørum. Malerarbejde udført af professionelle malere giver som regel det bedste resultat, hvor du undgår helligdage, klatter, tapet der slipper og så videre. En maler vil også vide, hvilken type maling og filt der er bedst egnet til de forskellige rum, vægge og lofter.

Et badeværelse skal fx have vådrumssikring for at leve op til lovens krav. Det kræver blandt andet en særlig type gips og en vandafvisende overflade i form af fx vådrumsmaling med glans 50. Du kan læse meget mere om disse krav i anvisningen fra Statens Byggeforskningsinstitut.

En professionel maler kan også rådgive dig om, hvor meget glans der bør være i maling alt afhængig af, om du skal have malet dit køkken (her er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene omkring fx komfuret af efter madlavning), stue, værelser eller lofter. Skal du have malet træværk som fx karme og vinduesrammer, kan det være en god idé at vælge en træmaling, da den nemmere flyder sammen, så penselstrøg ikke er synlige, når malingen er tørret.


Hvad koster det at få malet en lejlighed eller et hus?

Måske er du bekymret for, hvad det koster at få malet. Malerpriser afhænger både af, hvad du skal have malet – om det fx er inklusiv spartling, filtning og fugning, tapetafkogning, afrensning, grunding, tildækning eller om dit hus skal males udvendigt eller indvendigt. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på malerarbejde i Smørum, inden du laver en aftale med en maler, kan det være en god idé at kontakte flere malerfirmaer. Det tager selvfølgelig lidt tid, men det kan sagtens tjene sig ind, hvis du ender med at spare penge.

Bemærk også, at malerpriser både kan blive opgivet som timepriser, priser pr. m2, priser afhængig af typen af opgave eller som et tilbud, hvor du får en fast pris på malerarbejde. I mange tilfælde kan du bede en maler om at give dig enten en fast pris eller en timepris.


Opgaver som en maler kan hjælpe dig med

En dygtig maler kan i sagens natur påtage sig alle former for maleropgaver. Det kan fx være afdampning af tapet, spartling af væg, fuldspartling, opsætning af filt, opsætning af tapet, tapetsering, lakering af døre, sprøjtemaling, oliering af terrasse, maling af carport, maling af vinduer, maling af karme, maling af døre, maling af gulve, maling af vægge, maling af loft, maling af facade, maling af træværk, maling af lejlighed, maling af hus ... kort sagt alle typer af opgaver, hvor der skal svinges en pensel eller gøres klar til til maling. Det kan være store såvel som små opgaver indendørs og udendørs.


Garanti på malerarbejde i Smørum

Skulle du være så uheldig, at du ikke er tilfreds med det malerarbejde, som du har fået udført, har du mulighed for at klage, hvis din maler fx er medlem af Byg Garanti.

For at undgå misforståelser mellem dig og maleren kan det være en god idé at lave en skriftlig aftale, inden maleren går i gang med malerarbejdet. Mundtlige aftaler er også bindende, men her kan det være svært at bevise, hvem der har sagt hvad. Derfor er en skriftlig aftale altid det bedste. I kan underskrive en standardkontrakt for håndværkere, eller I kan indgå en aftale på mail. I kan finde en skabelon til en standardkontrakt på nettet. Laver I en aftale på mail, skal du bare huske at sende et bekræftende svar til din maler, inden han går i gang med arbejdet. En aftale indgået på mail er nemlig først bindende, når begge parter har bekræftet den.


Find en billig maler i Smørum

Har du travlt, kan du også vælge at udfylde denne formular og modtage 3 gratis tilbud på malerarbejde i Smørum. Som tidligere nævnt er det en service fra 3Byggetilbud, som vi gør reklame for. Det tager kun et øjeblik at udfylde deres formular. Derefter vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud fra 3 forskellige malere i Smørum. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en professionel maler i Smørum.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde