Maler Tune

Her kan du finde information om malere i Tune. Vi har forsøgt at samle alle malerfirmaer i Tune, så det er nemt for dig at finde en maler, som du kan kontakte. Vil du gerne spare penge på malerarbejde, kan du også prøve at indhente 3 tilbud ved at udfylde en formular. Det er gratis, og du kan måske spare mange penge.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde

Maler John Brandt
Krogen 16
4030 Tune

46 13 98 28


C&P Malerservice
Grevevej 85
4030 Tune

28 60 56 51


HJ Maler & Byg IVS
Skelstien 12
4030 Tune

ukendt


Lindgaards Malerpiger IVS
Snoldelevvej 1
4030 Tune

ukendt


Maler Pigen, 123 Service IVS
Snoldelevvej 1
4030 Tune

ukendt


Aurum
Roskildevej 43
4030 Tune

60 17 82 42


Det’ Maleren
Byagerparken 78
4030 Tune

56 14 37 30


Malerfirmaet R.B.H.
Lindevej 6
4030 Tune

36 45 08 88


Malermester Thomas Behrendt
Odinsvej 8
4030 Tune

40 59 57 50


Malerfirmaet Leif Kristensen
Lindevej 18
4030 Tune

40 74 72 33


T J Full Service
Karlslunde Centervej 37
4030 Tune

24 27 17 99Find en maler i Tune

Står du over for at skulle have malet dit hus eller din lejlighed, kan der være god fornuft i at kontakte en maler i Tune. Malerarbejde udført af professionelle malere giver som regel det bedste resultat, hvor du undgår helligdage, klatter, tapet der slipper og så videre. En maler vil også vide, hvilken type maling og filt der er bedst egnet til de forskellige rum, vægge og lofter.

Et badeværelse skal fx have vådrumssikring for at leve op til lovens krav. Det kræver blandt andet en særlig type gips og en vandafvisende overflade i form af fx vådrumsmaling med glans 50. Du kan læse meget mere om disse krav i anvisningen fra Statens Byggeforskningsinstitut.

En professionel maler kan også rådgive dig om, hvor meget glans der bør være i maling alt afhængig af, om du skal have malet dit køkken (her er det praktisk med en høj glans, så det er nemt at tørre væggene omkring fx komfuret af efter madlavning), stue, værelser eller lofter. Skal du have malet træværk som fx karme og vinduesrammer, kan det være en god idé at vælge en træmaling, da den nemmere flyder sammen, så penselstrøg ikke er synlige, når malingen er tørret.


Hvad koster det at få malet en lejlighed eller et hus?

Måske er du bekymret for, hvad det koster at få malet. Malerpriser afhænger både af, hvad du skal have malet – om det fx er inklusiv spartling, filtning og fugning, tapetafkogning, afrensning, grunding, tildækning eller om dit hus skal males udvendigt eller indvendigt. Vil du gerne have et overblik over prisniveauet på malerarbejde i Tune, inden du laver en aftale med en maler, kan det være en god idé at kontakte flere malerfirmaer. Det tager selvfølgelig lidt tid, men det kan sagtens tjene sig ind, hvis du ender med at spare penge.

Bemærk også, at malerpriser både kan blive opgivet som timepriser, priser pr. m2, priser afhængig af typen af opgave eller som et tilbud, hvor du får en fast pris på malerarbejde. I mange tilfælde kan du bede en maler om at give dig enten en fast pris eller en timepris.


Garanti på malerarbejde i Tune

Skulle du være så uheldig, at du ikke er tilfreds med det malerarbejde, som du har fået udført, har du mulighed for at klage, hvis din maler fx er medlem af Byg Garanti.

For at undgå misforståelser mellem dig og maleren kan det være en god idé at lave en skriftlig aftale, inden maleren går i gang med malerarbejdet. Mundtlige aftaler er også bindende, men her kan det være svært at bevise, hvem der har sagt hvad. Derfor er en skriftlig aftale altid det bedste. I kan underskrive en standardkontrakt for håndværkere, eller I kan indgå en aftale på mail. Laver I en aftale på mail, skal du bare huske at sende et bekræftende svar til din maler, inden han går i gang med arbejdet. En aftale indgået på mail er nemlig først bindende, når begge parter har bekræftet den.


Find en billig maler i Tune

Har du travlt, kan du også vælge at udfylde denne formular og modtage 3 gratis tilbud på malerarbejde i Tune. Det tager kun et øjeblik at udfylde. Derefter vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud fra 3 forskellige malere i Tune. Det er helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en professionel maler i Tune.

» Få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde